I-TRENINK.COM | ODBORNÝ ČLÁNEK

Nový klient: Reprezentant ČR Pavel Skalický

Oct 24, 2010 | Články

Pavel Skalický - nadějný talentovaný cyklista

V posledních dvou letech byly moje výsledky v kategorii Junior na velice solidní úrovni, reprezentace České republiky, celkové 3. místo v Českém poháru XCO dva roky za sebou, 3. místo na Mistrovství ČR XCO, spousta pódiových umístění v ČP XCO a dalších vyhraných závodů jako například Podkrkonošský maraton.

Uvědomil jsem si, že budu-li chtít nadále závodit a rvát se o přední příčky, nepůjde to bez systematického tréninku. Dosud jsem trénoval, jak se mi zachtělo a jak sem si myslel, že je to správné, nevyhodnocoval jsem data ani nevedl tréninkový deníček, prostě jsem jezdil na kole.

Proto jsem se obrátil na Zdeňka Bartoše a Tomáše Tichého, zda by mi pomohli nadále se efektivně výkonnostně vyvíjet a dobře rozvíjet svůj potenciál, abych mohl usilovat o podobné nebo lepší výsledky i v kategorii do 23 let jak v XCO, tak i na maratonských tratích.

7. 2. 2011 – Ukončena spolupráce s Pavlem Skalickým

Jelikož naše představy v rámci budoucí tréninkové spolupráce byly dosti odlišné od dosavadního neuspokojivého průběhu, který rozhodně nepovede k vytčeným sportovním cílům, rozhodli jsme se ukončit spolupráci s bývalým juniorským reprezentantem Pavlem Skalickým. Pokud má být dosaženo definovaných sportovních cílů, musí klient přistupovat adekvátně aktivním způsobem k tréninkovému systému, k řádnému a efektivnímu plnění jednotlivých předepsaných tréninkových jednotek!

Budeme rádi, když se rozhodnete pro registraci k automatickému odběru nových příspěvků

Budeme rádi, když se rozhodnete pro registraci k automatickému odběru nových příspěvků

Jakmile v budoucnu bude uveřejněn nový příspěvek / článek, bude Vám automaticky zaslán na Vámi zaregistrovanou e-mailovou adresu.

Právě Vám byl odeslán e-mail pro dokončení procesu registrace ... děkujeme.

Pin It on Pinterest

Share This